Totaal oplossing

Het onderscheidend vermogen is niet zozeer de functionaliteiten maar de manier waarop u deze functionaliteiten kunt toepassen. Snel, simpel en veilig!

Bekijk abonnementen en prijzen

Totaal oplossing

Met RetSoft kunt u snel en flexibel een goed georganiseerd en doorzoekbaar digitaal archief opzetten.

Bekijk abonnementen en prijzen

Totaal oplossing

Met RetSoft kunt u snel en flexibel een goed georganiseerd en doorzoekbaar digitaal archief opzetten.

Bekijk abonnementen en prijzen

Automatische tekstherkenning

Met onze geavanceerde OCR-engine (tekstherkenning) wordt ook getypte inhoud in uw gescande documenten doorzoekbaar gemaakt. Wanneer u op zoek bent naar specifieke inhoud, zal onze zoekmachine ook uw gescande documenten doorzoeken en het vinden.

Zoeken

Onze geavanceerde zoekmachine zal alle tekstgegevens in of van een document weten te vinden. Of het nu gescande documenten zijn, of digitale documenten zoals Word, Excel en e-mails. Zelfs bijlagen in een e-mail worden doorzocht en als hit geretourneerd als een overeenkomst wordt gevonden. Alle resultaten worden weergegeven in een eenvoudige lijst waarin u kan bladeren.

Automatische verwerking

Stel verwerkingsregels in voor vooraf gedefinieerde acties die nieuwe documenten in de juiste map plaatsen op basis van de herkende inhoud in het document. Op deze manier wordt uw archief consistent gehouden en wordt het vinden van documenten nog eenvoudiger!

Archiveer e-mails

Archiveer uw e-mails rechtstreeks vanuit Outlook (of Thunderbird) naar RetSoft. RetSoft indexeert dan de e-mail en de bijgevoegde bijlagen. Nu hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over het vinden van die ene e-mail!

RetSoft Inbox

Elke gebruiker kan een speciale actieve map kiezen op zijn harde schijf of netwerklocatie: de RetSoft inbox. Elk bestand dat in de RetSoft Inbox wordt geplaatst, kan automatisch worden verwerkt met behulp van de verwerkingsregels of handmatig worden gearchiveerd.

Scan van MFP naar RetSoft

Als u een Sharp of een OKI multifunctionele printer (MFP) heeft, kunt u onze RetSoft MFP-connector gebruiken om uw documenten naar een specifieke RetSoft-map naar keuze te scannen. Als u een andere MFP heeft, kunt u de functie "Scannen naar Map" gebruiken.

Web archief

Archieven die in RetSoft zijn gemaakt, kunnen ook via een webbrowser worden bekeken. Op deze manier heeft u uw hele archief veilig en overal beschikbaar. Dit is een alleen-lezen functie, zodat webgebruikers alleen bestanden kunnen zoeken, bekijken en downloaden.

Klik hier voor een impressie

Er is meer...


Retsoft is veilig

RetSoft biedt u een veilige digitale omgeving die voldoet aan alle wettelijke vereisten. Bestands- en mapmachtigingen kunnen zo worden ingesteld dat gebruikers alleen kunnen doen en zien wat ze mogen. Bestanden worden opgeslagen in de database en niet in folders op een station.

Online en offline beschikbaar

Krijg toegang tot uw documenten met onze Retsoft-app vanaf smartphone of tablet (iOS en Android). Zelfs zonder een internetverbinding kunt u op elk gewenst moment informatie raadplegen via onze offline opslagselecties.

Bestandssynchronisatie

Kies een map op uw schijf of in uw netwerk die continu wordt gesynchroniseerd door RetSoft. Dit is een handige manier om vanuit andere systemen automatisch bestanden in te voeren in RetSoft en ervoor te zorgen dat RetSoft-gebruikers ook deze documenten snel en eenvoudig kunnen vinden.

Voor elke branche

Retsoft is uniek vanwege de flexibele schaalbaarheid. RetSoft wordt al jaren met succes gebruikt door kleine bedrijven, maar ook door grote organisaties met complexe archiveringsprocessen. RetSoft biedt vele functies en biedt met zijn modulaire prijzen een perfecte prijs / prestatieverhouding voor iedere onderneming.

Geïntegreerd in MS Office

Archiveer uw e-mails snel en gemakkelijk met een enkele klik vanuit Outlook zelf. Word- en Excel-bestanden worden ook in enkele seconden gearchiveerd met de RetSoft knop zichtbaar bovenin het Windows-lint.

Snel starten

Wilt u doorgaan met archiveren in uw bestaande Windows-bestandsstructuur? Geen probleem. Importeer eenvoudig uw huidige structuur en bestanden en RetSoft zal deze structuur in de toekomst gebruiken.

Scanner onafhankelijk

RetSoft werkt met elke fabrikant van documentscanners. Dus het is niet nodig om een nieuwe documentscanner te kopen. Gewoon plug and play!

Bestandsherstel en back-ups

Geen per ongeluk verwijderde bestanden meer! Bestanden kunnen worden hersteld door beheerders. U bewaart ook een lokale back-up van uw bestanden, zodat u per ongeluk verwijderde bestanden op elk gewenst moment kunt terugplaatsen.

Drag and Drop

Archiveren moet snel en gemakkelijk zijn. Wat is eenvoudiger dan gewoon een bestand naar RetSoft te slepen vanuit Windows Explorer? Hierdoor kunt u gemakkelijk bestanden toevoegen aan RetSoft of bestanden van RetSoft naar een nieuwe e-mail slepen!

Bekijk abonnementen en prijzen

Vraag een persoonlijke webinar aan

Neem contact met ons op voor een online webinar van RetSoft. We beloven dat u niet teleurgesteld zult zijn!

We gebruiken alleen uw informatie om een afspraak voor de online webinar te maken, tenzij u zich tevens aanmeldt voor onze nieuwsbrief. Lees hier onze privacy policy.

Bedankt! We nemen spoedig contact op voor het plannen van de demo.
Oeps! Er ging iets fout tijdens het verzenden van het verzoek, probeer het nog een keer.