Totaal oplossing

Met RetSoft kan je snel en flexibel een goed georganiseerd en doorzoekbaar digitaal archief opzetten.

Bekijk abonnementen en prijzen

Totaal oplossing

Met RetSoft kunt u snel en flexibel een goed georganiseerd en doorzoekbaar digitaal archief opzetten.

Bekijk abonnementen en prijzen

Totaal oplossing

Met RetSoft kunt u snel en flexibel een goed georganiseerd en doorzoekbaar digitaal archief opzetten.

Bekijk abonnementen en prijzen

Automatische tekstherkenning

Met onze geavanceerde OCR-engine (tekstherkenning) wordt ook getypte inhoud in jouw gescande documenten doorzoekbaar gemaakt. Wanneer je op zoek bent naar specifieke inhoud, zal onze zoekmachine ook jouw gescande documenten doorzoeken en het vinden.

Zoeken

Onze geavanceerde zoekmachine zal alle tekstgegevens in of van een document weten te vinden. Of het nu gescande documenten zijn, of digitale documenten zoals Word, Excel en e-mails. Zelfs bijlagen in een e-mail worden doorzocht en als hit geretourneerd als een overeenkomst wordt gevonden. Alle resultaten worden weergegeven in een eenvoudige lijst waarin je kan bladeren.

Automatische verwerking

Stel verwerkingsregels in voor vooraf gedefinieerde acties die nieuwe documenten in de juiste map plaatsen op basis van de herkende inhoud in het document. Op deze manier wordt jouw archief consistent gehouden en wordt het vinden van documenten nog eenvoudiger!

Archiveer e-mails

Archiveer je e-mails rechtstreeks vanuit Outlook (of Thunderbird) naar RetSoft. RetSoft indexeert dan de e-mail en de bijgevoegde bijlagen. Nu hoef jij je nooit meer zorgen te maken over het vinden van die ene e-mail!

RetSoft Inbox

Elke gebruiker kan een speciale actieve map kiezen op zijn harde schijf of netwerklocatie: de RetSoft inbox. Elk bestand dat in de RetSoft Inbox wordt geplaatst, kan automatisch worden verwerkt met behulp van de verwerkingsregels of handmatig worden gearchiveerd.

Scan van je MFP naar RetSoft

Als je een Sharp of een OKI multifunctionele printer (MFP) hebt, kan je onze RetSoft MFP-connector gebruiken om jouw documenten naar een specifieke RetSoft-map naar keuze te scannen. Als je een andere MFP hebt, kan je de functie "Scannen naar Map" gebruiken.

Web archief

Archieven die in Archive Business+ of Expert zijn gemaakt, kunnen ook via een webbrowser worden bekeken. Op deze manier heb je jouw hele archief veilig en overal beschikbaar. Dit is een alleen-lezenfunctie, zodat webgebruikers alleen bestanden kunnen zoeken, bekijken en downloaden.

Klik hier voor een impressie

Er is meer...


Retsoft is veilig

RetSoft biedt je een veilige digitale omgeving die voldoet aan alle wettelijke vereisten. Bestands- en mapmachtigingen kunnen zo worden ingesteld dat gebruikers alleen kunnen doen en zien wat ze mogen. Bestanden worden opgeslagen in de database en niet in folders op een station.

Online en offline beschikbaar

Krijg toegang tot je documenten met onze Retsoft-app vanaf smartphone of tablet (iOS en Android). Zelfs zonder een internetverbinding kan je op elk gewenst moment informatie raadplegen via onze offline opslagselecties.

Bestandssynchronisatie

Kies een map op je schijf of in je netwerk die continu wordt gesynchroniseerd door RetSoft. Dit is een handige manier om vanuit andere systemen automatisch bestanden in te voeren in RetSoft en ervoor te zorgen dat RetSoft-gebruikers ook deze documenten snel en eenvoudig kunnen vinden.

Voor elke branche

Retsoft is uniek vanwege de flexibele schaalbaarheid. RetSoft wordt al jaren met succes gebruikt door kleine bedrijven, maar ook door grote organisaties met complexe archiveringsprocessen. RetSoft biedt vele functies en biedt met zijn modulaire prijzen een perfecte prijs / prestatieverhouding voor iedere onderneming.

Geïntegreerd in MS Office

Archiveer je e-mails snel en gemakkelijk met een enkele klik vanuit Outlook zelf. Word- en Excel-bestanden worden ook in luttele seconden gearchiveerd met de RetSoft Archive-knop zichtbaar bovenin het Windows-lint.

Snel starten

Wil je doorgaan met archiveren in je bestaande Windows-bestandsstructuur? Geen probleem, importeer eenvoudig je huidige structuur en bestanden en RetSoft zal deze structuur in de toekomst gebruiken.

Scanner onafhankelijk

RetSoft werkt met elke fabrikant van documentscanners. Dus het is niet nodig om een nieuwe documentscanner te kopen. Gewoon plug and play!

Bestandsherstel en back-ups

Geen per ongeluk verwijderde bestanden meer! Bestanden kunnen worden hersteld door beheerders. Je bewaart ook een lokale back-up van je bestanden, zodat je per ongeluk verwijderde bestanden op elk gewenst moment kunt terugplaatsen.

Drag and Drop

Archiveren moet snel en gemakkelijk zijn. Wat is eenvoudiger dan gewoon een bestand naar RetSoft te slepen vanuit Windows Explorer? Hierdoor kan je gemakkelijk bestanden toevoegen aan RetSoft of bestanden van RetSoft naar een nieuwe e-mail slepen!

Bekijk abonnementen en prijzen

Vraag een persoonlijke webinar aan

Neem contact met ons op voor een online webinar van RetSoft. We beloven dat je niet teleurgesteld zult zijn!

We gebruiken alleen je informatie om een afspraak voor de online webinar te maken, tenzij jij je tevens aanmeldt voor onze nieuwsbrief. Lees hier onze privacy policy.

Bedankt! We nemen spoedig contact op voor het plannen van de demo.
Oeps! Er ging iets fout tijdens het verzenden van het verzoek, probeer het nog een keer.