Ook in België zijn we u van dienst!

RetSoft werkt samen met een partner in België, namelijk TIBIT.
TIBIT staat voor kwaliteit, aandacht en service.


TIBIT: RetSoft partner in België

TIBIT is een jonge dynamische onderneming en onder andere gespecialiseerd in het implementeren van allerhande IT oplossingen.

Michel Aerts is Zaakvoerder van TIBIT en heeft jarenlang ervaring met RetSoft.
“Onze klant VSOA Politie gebruikt RetSoft al sinds 2012 met een databank van ongeveer 750.000 documenten. RetSoft munt uit in de eenvoud van gebruik, maar ook qua support & stabiliteit. Bij elke "update" wordt net dit aspect niet uit het oog verloren, wat u vaak wel hebt bij ASP/ERP/CRM pakketten die vol met opties staan waar u een weekje voor op cursus mag.”

We zien vaak in organisaties dat informatie in diverse softwaresystemen wordt bewaard. Dit bemoeilijkt de beheersbaarheid van documenten/ informatie en het samenwerken met deze informatie.
Met RetSoft werkt u vanuit 1 centrale database.

RetSoft zorgt voor een beheersbare documenten- en informatiestroom waarin uw onafhankelijkheid is gewaarborgd.

Het onderscheidend vermogen is niet zozeer wat u met RetSoft kunt doen (welke functionaliteiten), maar DE MANIER WAAROP U DEZE KUNT TOEPASSEN. Eenvoud, efficiency en snelheid worden bij de doorontwikkeling altijd als eis gesteld.

Waarom Retsoft?

Eenvoudig te Implementeren

Goede Prijs-Kwaliteit

Info in No-Time Gevonden

Info Zichtbaar op Tablet/Smartphone

Info Goed Beveiligd/AVG Proof

Alle Typen Documenten Opslaan

Gratis online demo


Wilt u technische ondersteuning?


Dan kan TIBIT u hierbij helpen. Daarnaast kan TIBIT u begeleiden met het installeren van RetSoft, u van dienst zijn bij het trainen van medewerkers of bij het oplossen van problemen als daar een bezoek voor nodig is.

Michel Aerts weet precies hoe problemen met RetSoft voorkomen kunnen worden.

"Wanneer een applicatie een databank gebruikt, wordt meestal het belang ervan onderschat. De software mag dan nog zo goed zijn, als de databank en/of het netwerk ernaar toe niet performant genoeg is (en daardoor problemen geeft) dan zal de software ook niet optimaal presteren. Zeker als u digitaliseert, mag u niet vergeten dat backup ook ongelofelijk belangrijk is. Digitale gegevens zijn onherroepelijk verloren bij hardware-falen en/of cryptolock besmettingen."

Contact

Email: support@retsoft.com
Telefoon: 03 808 15 18