Customer Service

In de loop der jaren hebben we een uitgebreide kennisbank, veelgestelde vragen en een uitgebreide handleiding opgebouwd. Als u geen antwoord kunt vinden in deze bronnen, is ons ondersteuningsteam altijd tijdens kantooruren beschikbaar.

Online bronnen

Snel beginnen

We hebben een introductiecursus gemaakt die u snel door de belangrijkste functies van RetSoft leidt.

Ontdek de beste functies die RetSoft te bieden heeft en hoe u ze kunt gebruiken!

Ga naar de cursus

Handleiding

We hebben een online handleiding gemaakt met een zoekfunctie. Het begeleidt u eenvoudig door alle functies van onze applicatie.

Als u in RetSoft op F1 drukt, komt u automatisch op de bijbehorende pagina van de handleiding.

Bekijk handleiding

Veelgestelde vragen

Heeft u problemen met RetSoft? We hebben de afgelopen jaren veel vragen gehad en een uitgebreid FAQ-gedeelte gemaakt.

Deze vragen zijn voornamelijk van technische oorsprong, dus ze zijn ideaal voor systeembeheerders om problemen op te lossen.

Veelgestelde vragen

Offline bronnen

Als uw vraag niet wordt beantwoord bij de online bronnen hierboven, dan kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via onderstaande opties. Let op: ons ondersteuningsteam is beschikbaar tijdens de volgende kantooruren: 9:00 en 17:00.

Mail ondersteuning

Stuur een e-mail met uw vraag naar support@retsoft.com. Probeer de vraag zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven voor het beste resultaat.

Verzend mail

Digitaal formulier

Als u wilt, kunt u ons webformulier gebruiken om een nieuw supportticket aan te maken.

Open het formulier

Bel ons

Belt u ons liever? Neem contact met ons op via telefoonnummer vanuit NL +31 (0)50 301 07 10 - optie 1 in het menu of vanuit BE +32 (0)3 808 15 18.

Bel ons

Hulp op afstand

In sommige gevallen kan het nodig zijn om een externe verbinding op te zetten om samen naar een probleem te kijken. Een lid van het ondersteuningsteam kan u vragen om de TeamViewer-client via onze website te downloaden. U kunt de voorwaarden voor het opzetten van de verbinding via de onderstaande knop vinden.

Voorwaarden Teamviewer