Customer Service

In de loop der jaren hebben we een uitgebreide kennisbank, veelgestelde vragen en uitgebreide handleiding opgebouwd. Als je geen antwoord kunt vinden in deze bronnen, is ons ondersteuningsteam altijd tijdens kantooruren beschikbaar.

Online bronnen

Snel beginnen

We hebben een introductiecursus gemaakt die je snel door de belangrijkste functies van RetSoft leidt. Het is een geweldige plek om te beginnen en ontdek de beste functies die RetSoft te bieden heeft en hoe je ze kunt gebruiken!

Ga naar de cursus

Handleiding

We hebben een online handleiding gemaakt met een zoekfunctie. Het begeleidt u eenvoudig door alle functies van onze applicatie.

Als u in RetSoft op F1 drukt, komt u automatisch op de bijbehorende pagina van de handleiding.

Bekijk handleiding

Veelgestelde vragen

Heb je problemen met RetSoft? We hebben de afgelopen jaren veel vragen gehad en een uitgebreid FAQ-gedeelte gemaakt.

Deze vragen zijn voornamelijk van technische oorsprong, dus ze zijn ideaal voor systeembeheerders om problemen op te lossen.

Veelgestelde vragen

Offline bronnen

Als een van de online bronnen je geen antwoord gaf, kan je rechtstreeks contact met ons opnemen via een van de onderstaande opties. Let op: ons ondersteuningsteam is beschikbaar tijdens de volgende kantooruren: 9:00 en 17:00.

Mail ondersteuning

Stuur een e-mail met je vraag naar support@retsoft.com. Probeer de vraag zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven voor het beste resultaat.

Verzend mail

Digitaal formulier

Als je wilt, kan je ons webformulier gebruiken om een nieuw supportticket aan te maken.

Open het formulier

Bel ons

Bel je ons liever? Neem contact met ons op via telefoonnummer 050 301 07 10 - optie 1 in het menu.

Bel ons

Hulp op afstand

In sommige gevallen kan het nodig zijn om een externe verbinding op te zetten om samen naar een probleem te kijken. Een lid van het ondersteuningsteam kan je vragen om de TeamViewer-client via onze website te downloaden. Je kunt de voorwaarden en voorwaarden voor het opzetten van de verbinding via de onderstaande knop vinden.

Voorwaarden Teamviewer