Twee nieuwe diensten voor bedrijfsbreed documentbeheer

RetSoft lanceert RetSoft Database Manager. Een nieuwe manier om documenten te beheren in een organisatie. 

Op basis van haar nieuwe Database Manager-platform introduceert RetSoft 2 nieuwe producten: RetSoft Business en RetSoft Business+

RetSoft, gevestigd in Nederland en wereldwijde leverancier van documentoplossingen, heeft haar nieuwe platform gelanceerd: RetSoft Database Manager. Met RetSoft Database Manager zijn bedrijven in staat om alle documentaire informatie binnen de organisatie vanuit één centraal beheerde database te beveiligen en te distribueren. RetSoft dient als centrale database in de organisatie waarin documenten en informatie worden opgeslagen en opgehaald. Met haar bekroonde tekst- en karakterherkenning en interface-mogelijkheden via zogeheten Application Programming Interfaces (API's) maakt RetSoft het mogelijk om al uw documenten (zoals e-mails, Pdf’s, Word-documenten en CAD-tekeningen) snel, eenvoudig en veilig te beheren en te presenteren binnen andere applicaties.

Met Business+ beschikt RetSoft bovendien over een oplossing voor documentopslag waarmee organisaties kunnen voldoen aan de nieuwste Europese wetgeving inzake gegevensbescherming (AVG). Binnen de AVG is elk bedrijf verplicht om de toestemming voor gebruik van persoonlijke gegevens te registreren. Met RetSoft’s functionaliteit "audit trail and log" kunt u aan de nieuwe wettelijke eisen voldoen. Het is mogelijk om individuele gebruikersrechten in RetSoft te beheren (wie mag wat doen) en om de datum van vernietiging van elk document vast te leggen. Met bovenstaande functies hebben klanten van RetSoft volledige controle over elk gegeven in het documentbeheersysteem.

Met Business en Business+ komt RetSoft tegemoet aan de laatste wensen van kleine en middelgrote bedrijven en van haar klanten in de publieke sector. RetSoft levert de producten Business en Business+ met automatische updates en ondersteuning van onze professionele servicedesk medewerkers.

Perscontact

David Jan Aris, dj.aris@retsoft.com, +31 6 46 54 02 02

Gepubliceerd op:
20/6/18
Lees meer nieuws