Gratis 30 dagen op proef

We begrijpen dat je er zeker van wilt zijn, of RetSoft de juiste oplossing voor jou is. Daarom bieden we je de mogelijkheid om RetSoft Archive Business 30 dagen gratis te proberen. Dit is voor jou de makkelijkste manier om zelf de voordelen van RetSoft te ervaren.

Ja, mail me alsjeblieft een proefversie

Vul onderstaande gegevens in en we zullen je een download van onze Archive Business-applicatie toezenden. Na het verzenden van jouw informatie ontvang je een e-mail met een link om RetSoft Archive Business te downloaden. Deze download werkt 30 dagen na de installatie, meer dan genoeg om de functies ervan te evalueren.

Wij zullen je informatie alleen gebruiken voor het leveren van de proefversie. Je ontvangt een e-mail van ons met daarin de downloadlink en daarna een serie e-mail met uitleg over de meest gebruikte functies van RetSoft. Wij kunnen je telefonisch benaderen, maar je kunt op ieder moment aangeven geen gebruik van RetSoft Software en diensten te willen maken.

Ga akkoord met onze algemene voorwaarden om de proefversie aan te vragen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vraag een persoonlijke webinar aan

Neem contact met ons op voor een gedetailleerde online webinar van RetSoft, we beloven dat u niet teleurgesteld zult zijn!

We gebruiken alleen uw informatie om een afspraak voor de online webinar te maken, tenzij jij je tevens aanmeldt voor onze nieuwsbrief.

Bedankt! We nemen spoedig contact op voor het plannen van de demo.
Oeps! Er ging iets fout tijdens het verzenden van het verzoek, probeer het nog een keer.