Pagina niet gevonden

De pagina die je zoekt bestaat niet, of is verplaatst.
Bekijk onze site, of probeer de zoekmachine om te zoeken.

Systeemeisen

Voor alle RetSoft versies betreft het een client-side installatie waarbij het archief wordt ondergebracht op een database op de eigen server. Vindt hier informatie over het configureren van een server voor het gebruik van RetSoft Archief Expert en RetSoft Archive Business+ en de eisen aan de soft- en hardware.

Servereisen

RetSoft Archief Expert en RetSoft Archive Business Plus vereisen een database server die draait op MySQL 5.2 (of hoger) of MS SQL Server 2008 (of hoger, Express Edities worden niet ondersteund!). De Retsoft-database, inclusief bestanden, wordt opgeslagen op een van de databaseservers. Clients moeten verbinding kunnen maken met deze database. De serverhardware moet aan de minimale vereisten van MySQL Server of MS SQL Server voldoen om correct te kunnen werken.

RetSoft Archive Business en RetSoft Archive Pro gebruiken geen databaseserver, maar een op bestanden gebaseerd databasesysteem. Het databasebestand wordt meestal opgeslagen op de clientcomputer. Het databasebestand mag niet in een synchronisatiemap van OneDrive, Google Drive, DropBox of vergelijkbare service worden geplaatst om te delen tussen clients. Dit kan leiden tot beschadiging van de database vanwege vertragingen in synchronisatie tussen stations. Back-ups van de database mogen echter worden opgeslagen in een synchronisatiemap.

Technische eisen

Alle RetSoft Archive-clienttoepassingen worden uitgevoerd op:

  • CPU: Intel i5 of vergelijkbaar
  • RAM: 4 GB
  • Schijfruimte: 250 GB
  • 1 GB / s netwerkverbinding (LAN)

Aanbevolen:

  • 8 GB
  • gebruik SSD-schijven in plaats van harde schijven
  • sneller is altijd beter :)
Terug naar overzicht