Pagina niet gevonden

De pagina die je zoekt bestaat niet, of is verplaatst.
Bekijk onze site, of probeer de zoekmachine om te zoeken.

Scannen met een MFP

RetSoft biedt u de mogelijkheid om naar het RetSoft-archief te scannen vanaf elke MFP (multifunctional printer) die naar een netwerkmap scant. Als u een Sharp- of OKI-MFP heeft, dan heeft u ook toegang tot RetSoft via het display op de MFP.

Speel deze video af

Scannen naar een map

U kunt dit op twee manieren configureren.

  • Configureer op uw MFP om documenten naar een specifieke map in uw netwerk te scannen. Configureer vervolgens deze map als de speciale 'inbox'-map van Retsoft voor een gebruiker. Let op, elke RetSoft-gebruiker moet zijn eigen unieke map als inbox-map hebben.
  • Configureer de MFP om naar een specifieke map op uw netwerk te scannen. Gebruik vervolgens 'FileSync' van RetSoft om die map in RetSoft te synchroniseren.

Sharp Connector

Als u een Sharp MFP heeft, kunt u ook onze OSA-connector gebruiken. Hiermee krijgt u via het scherm van de Sharp toegang tot RetSoft.

U krijgt een speciale 'RetSoft'-knop op het startscherm. Nadat u op de knop RetSoft hebt geklikt, wordt het volgende scherm weergegeven.

Hier vragen we de gebruiker om zich aan te melden bij RetSoft met zijn of haar gebruikersnaam en wachtwoord. Op deze manier kan de gebruiker rechtstreeks naar mappen scannen die worden beschermd door het inlogsysteem.

Na het inloggen zijn er verschillende opties:

  • Documentnaam - geef op welke naam het document moet krijgen
  • Map - blader door de structuur van de RetSoft-map en kies in welke map de scan moet worden opgeslagen
  • Scanopties - kies de kwaliteit van de scan en of u simplex- of duplexscans wilt

Dit scherm wordt weergegeven als u een andere map wilt selecteren dan de standaard Inbox van een gebruiker. De gebruiker kan bladeren door alle beschikbare mappen in Retsoft, mits die toegankelijk zijn voor de gebruiker.

Als u klaar bent, klikt u op "scannen" om de scanbewerking te starten.

Wanneer de scan is voltooid, ziet u het bovenstaande scherm. Als er iets mis is gegaan, krijgt u een foutmelding.

Vragen?

Als u de Sharp OSA-connector wilt proberen, neem dan contact op met het ondersteuningsteam. Zij helpen u graag met de installatie. U kunt ze bereiken door te mailen naar support@retsoft.com.

Terug naar overzicht